fapturile vazduhului

6 мая 2016 г. ... Povești cu vâlve, spiriduși, lupari și alte asemenea făpturi ... cerului, ale văzduhului și ale timpului, Făpturile pământului (capitolul ...

forma unui gargui, unui grotesc sau chiar a unei himere, ori a unei alte bestii înspăimântătoare. În special vechile catedrale în stil Gotic (perioada ...

Judecata particulară și vămile văzduhului. Iulian NEDELCU ... din ea o călătorie conştientă spre moarte şi spre cele de după ea, ca ... 24 Cf. Pr. Prof.

făptura mîinilor Sale, afară de Sufletele din numărul osindiţilor, vădite pentru lepădarea credinţei adevărate, la care partea stînga a cumpenei ridică prea.

văzduhului, la care duhurile rele întîmpină Sufletele omeneşti în suirea lor la Scaunul ... 4, 22—24), transformarea în făptură nouă, asemenea fierului, ...

Asa e și cu cele 24 de Vămi ale Văzduhului. Poporul nostru ro- mân-creştin drept-credincios asa le cunoaste, le mărturiseste si le.

îndreptate la toate vămile, se înalţă de îngeri drept la locaşurile Raiului; iar sufletele cele păcă- ... Iară şi iară cu pace Domnului să ne rugăm.

Prin utilizarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a oferi o experiență mai bună pe site.