felicitare

15 авг. 2011 г. ... Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Independenţei Republicii. Moldova şi a sărbătorii naţionale „Limba Noastră”. O tradiţie frumoasă.

15 июн. 2011 г. ... Stimaţi părinţi,. Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" Iaşi se simte onorat să vă adreseze prezenta scrisoare de felicitare pentru performanţa ...

Page 1. MESAJ DE FELICITARE. PENTRU ADMINISTRATORUL Vasile GRAMA. COLECTIVUL О.S. ,,DBGA,,

MESAJ DE FELICITARE. Cu prilejul aniversării a 10 Ani de activitate a Organizației de Creditare Nebancară. "MoldCredit" SRL(23 August), ...

www.talentedenazdravani.ro www.talentedenazdravani.ro. --.. $25 z. Page 2. (S. (4 www.talentedenazdravani.ro. Page 3. www.talentedenazdravani.ro.

Limba este elementul definitoriu al fiecărui popor, al originii şi identităţii naţionale. Ea ne exprimă cultura, valorile și tezaurul tradiţional ...

Mesaj de felicitare de „Ziua Juristului”. Cu ocazia sărbătorii profesionale „Ziua Juristului”, Uniunea. Avocaților din Republica Moldova adresează sincere ...

Ø total: 6.8 cm. Ø cercului interior: 3 cm. Aplatizeaza formele pentru briose si îndoaie-le pe mijloc. Felicitare cu bradut de Craciun.

Mesaj de felicitare cu prilejul. Zilei Lucrătorului din domeniul Culturii. În a treia duminică a lunii mai este marcată Ziua profesională.

21 мая 2020 г. ... Vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine. ... dragostea de datina străbună, de neam și de tradițiile moldave.

în această minunată sală cu prilejul aniversării de 18 ani de la fondarea. Universității Libere Internaționale din Moldova. ULIM este un veritabil lăcaş al.

Prin utilizarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a oferi o experiență mai bună pe site.